• Home
  • Biologisch
  • Faith aardbeiplanten – BIO- 20 planten

Faith aardbeiplanten – BIO- 20 planten

13,99

Smaak:
Opbrengst:
Weerstand:

Het sterke aardbeienras Faith valt op door zijn grote helderrode aardbeien, lange plukperiode, hoge opbrengst en intensieve smaak. De rijptijd is net na midden juni (na Sonata en Korona).

Gekoelde planten met een kale wortel
8-10 weken na planten de eerste oogst
Leverbaar van maart t/m juni

Lees verder

Nu reserveren-levering vanaf 16 maart

Faith aardbeiplanten – BIO- 20 planten

13,99

Categorieën: ,

Faith aardbeiplanten

Faith is een nieuwe Nederlandse aardbeiensoort die qua rijping te vergelijken is met het aardbeienras Florence. De oogst van de Faith aardbei valt relatief laat in het seizoen. Hoewel Faith een laatbloeier is, overtuigt dit aardbeienras door zijn hoge productie en lange plukperiode. Tot half juli kunt u in overvloed genieten van heerlijke aardbeien!

De Faith aardbei plant verbouwen

Faith is een grote aardbeiplant die hard groeit. Bij het planten van deze aardbei bevelen wij daarom een ruimere plantafstand aan. De Faith aardbei is een krachtige en gezonde plant, die weinig last heeft van bijvoorbeeld meeldauw of vruchtrot. Deze aardbeiplant is daarom eenvoudig om zelf te kweken.

Faith: Het ideale snoepgoed uit eigen tuin

Faith aardbeien overtuigen niet alleen door hun grote formaat, maar ook door hun intensieve kleur en smaak. Bovendien blijft deze aardbei na de oogst lang houdbaar. De Faith aardbei is dus het ideale snoepgoed voor iedereen die van aardbeien houdt. U kunt Faith aardbeiplanten kopen op Aardbeiplantje.nl – vers uit onze eigen aardbeienkwekerij!

Aantal

Jaargetijde

Vruchtgrootte