Eind juni
20 stuks

Faith aardbeiplanten (20 stuks)

9,99

Het aardbeienras Faith kenmerkt zich door zijn grote helderrode vruchten, lange plukperiode en intensieve smaak. Faith is een Nederlands aardbeienras dat is vernoemd naar het Engelse woord voor vertrouwen. Deze naam is niet toevallig gekozen, want de Faith aardbei is een plant waar u 100% op kunt vertrouwen! Faith aardbeiplanten zijn niet gevoelig voor de meest voorkomende ziektes zoals meeldauw en vruchtrot. Niets staat een succesvolle oogst dus in de weg.

Wissen
Faith aardbeiplanten (20 stuks)
Opbrengst Lange plukperiode met hoge productie
Rijptijd Midden, eind juni
Vrucht Mooi gevormde en glanzende vrucht
Smaak Goede en intensieve smaak
Houdbaarheid Goed houdbaar
Ziektes Weinig gevoelig voor meeldauw en vruchtrot
Overig Zeer krachtig groeiende plant, iets ruimer planten (30-35 cm)

Faith aardbeiplanten

Faith is een nieuwe Nederlandse aardbeiensoort die qua rijping te vergelijken is met het aardbeienras Florence. De oogst van de Faith aardbei valt relatief laat in het seizoen. Hoewel Faith een laatbloeier is, overtuigt dit aardbeienras door zijn hoge productie en lange plukperiode. Tot half juli kunt u in overvloed genieten van heerlijke aardbeien!

De Faith aardbei verbouwen

Faith is een grote aardbeiplant die hard groeit. Bij het planten van deze aardbei bevelen wij daarom een ruimere plantafstand aan. De Faith aardbei is een krachtige en gezonde plant, die weinig last heeft van bijvoorbeeld meeldauw of vruchtrot. Deze aardbeiplant is daarom eenvoudig om zelf te kweken.

Faith: Het ideale snoepgoed uit eigen tuin

Faith aardbeien overtuigen niet alleen door hun grote formaat, maar ook door hun intensieve kleur en smaak. Bovendien blijft deze aardbei na de oogst lang houdbaar. De Faith aardbei is dus het ideale snoepgoed voor iedereen die van aardbeien houdt. U kunt Faith aardbeiplanten kopen op Aardbeiplantje.nl – vers uit onze eigen aardbeienkwekerij!

 

 

 

 

 

Gewicht 0.00000000 kg
Kwaliteit

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Faith aardbeiplanten (20 stuks)” te beoordelen