Klantenservice

Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen.

Mailen

Uw vragen en/of opmerkingen kunt u stellen via ons contactformulier

Bellen

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0527 202 533

Route

Klik hier voor een routebeschrijving

Bestellen

In onze webshop kunt u eenvoudig uw aardbeiplanten bestellen. De gekoelde aardbeiplanten zijn verkrijgbaar van maart t/m juni. De verse planten zijn verkrijgbaar in augustus. Wij verzenden de planten 2 keer per week. Post NL bezorgt ze de volgende dag bij u thuis.  De verzendkosten zijn voor Nederland 6,75 euro per levering. Voor België is dit 8,50 euro.

De aardbeiplanten worden zorgvuldig voor u ingepakt en keurig aan u verzonden in een sterke verpakking. De verschillende rassen hebben een kaartje, zodat u ze goed uit elkaar kunt houden. U ontvangt ook een boekje met teelttips bij uw bestelling.

Betalen

In onze webshop kunt u betalen via iDeal, Mister Cash en bankoverschrijving.

Verse aardbeiplanten

Vanaf 11 augustus is onze winkel de hele maand augustus dagelijks open van 09.00 – 12.00 uur. Gaat het om meer dan 100 planten, dan ontvangen wij graag vooraf  een e-mail met de gewenste aantallen. We leggen ze dan klaar, zodat u niet lang hoeft te wachten. Planten zijn standaard gebost per 20 planten.

Gekoelde aardbeiplanten

Iedere zaterdagmorgen van half maart t/m eerste week van juni  van 09.00 tot 12.00

Bellen vooraf is niet nodig, tenzij u meer dan 100 planten bestelt. Stuurt u ons in dat geval even een  e-mail (info@aardbeiplantje.nl) waarin u het gewenste ras en aantal aangeeft. We leggen ze dan klaar, zodat u niet lang hoeft te wachten.

De aardbeiplanten zijn verkrijgbaar t/m juni. Alle rassen zijn voorradig. Van de planten die u plant van maart t/m juni kunt u nog in hetzelfde jaar aardbeien plukken. Lees ook het stukje over gekoelde aardbeiplanten op onze site.

Wij verzenden de planten 2 keer per week. Post NL bezorgt ze de volgende dag bij u thuis. De verzendkosten zijn voor Nederland 6,75 euro per levering. Voor België is dit 8,50 euro.

Grote bestelling = hoge korting

Als u gezamenlijk inkoopt geven wij aantrekkelijke kortingen. Veel volkstuinverenigingen weten inmiddels de weg naar ons bedrijf te vinden. Vaak is er 1 iemand binnen de vereniging die de bestellingen verzamelt en aan ons doorgeeft.  Desgewenst zorgen wij dat alle bestellingen op naam bij ons klaar liggen. De goedkoopste optie is om ze in  1 keer bij ons af te halen. Vaak wordt hier een “dagje uit”  in de Noordoostpolder van gemaakt.

Wij hanteren de volgende kortingen:

120 – 500 planten           10% korting
520 – 1000 planten         15% korting
1020 – 1.500 planten      20% korting
>1.520 – 3.000 planten   25% korting

Wilt u meer informatie of wilt u bestelformulieren ontvangen voor uw vereniging? Laat het ons weten en we vinden voor uw vereniging een passende oplossing. Mail: info@aardbeiplantje.nl