19,9954,99

In dit smulpakket hebben we een mix van de populairste aardbeisoorten met verschillende rijptijden samengesteld. Het pakket bestaat uit 2 junidragers en 2 doordragende aardbeirassen. Zo geniet u het hele seizoen door van de heerlijkste aardbeien uit eigen tuin. Met dit unieke smulpakket maakt u kennis met verschillende aardbeien soorten. Leer de verschillen kennen en kies uw favoriet! TOPPER!

19,9954,99

Ook voor de liefhebbers van biologische aardbeiplanten hebben we een smulpakket samengesteld. In het smulpakket combi BIO vindt u 4 heerlijke aardbeien soorten die volledig biologisch gecertificeerd zijn. De rassen verschillen in rijptijd, waardoor de plukperiode tot in september loopt. U kunt dus het hele seizoen door genieten van heerlijke biologische aardbeien uit eigen tuin!

19,9954,99

Met dit smulpakket ontdekt u in 1 keer 4 verschillende doordragende aardbeirassen. Doordragende aardbeien geven de hele zomer door aardbeien en zijn naast de teelt in de moestuin ook geschikt om in bakken op het balkon of terras te kweken. Laat u verrassen door de specifieke eigenschappen van alle planten en laat u verleiden door de smaak van verse aardbeien!

19,9954,99

De populaire aardbeiensoorten in dit pakket verschillen in rijptijd waardoor u van begin juni tot half juli kunt genieten van de lekkerste aardbeien uit eigen tuin. De rassen in dit pakket zijn Daroyal, Korona, Sonata en Malwina.