Smulpakket aardbeiplanten

Om voor u de keuze voor de juiste aardbeien iets eenvoudiger te maken, hebben we verschillende “smulpakketten” samengesteld. In ieder smulpakket vindt u een combinatie van 4 heerlijke aardbeienrassen met meststof. Doordat de aardbeiensoorten verschillen in rijptijd plukt u over een langere tijd heerlijke aardbeien.

19,9954,99

In dit smulpakket hebben we een mix van de populairste aardbeisoorten met verschillende rijptijden samengesteld. Het pakket bestaat uit 2 junidragers en 2 doordragende aardbeirassen. Zo geniet u het hele seizoen door van de heerlijkste aardbeien uit eigen tuin. Met dit unieke smulpakket maakt u kennis met verschillende aardbeien soorten. Leer de verschillen kennen en kies uw favoriet! TOPPER!

14,99

Dit pakket hebben we samengesteld met Jelle van “de Makkelijke Moestuin”. Het pakket bestaat uit 4 populaire aardbeiensoorten die verschillen in rijptijd. Van ieder soort 5 aardbeiplanten. Zo geniet u de hele zomer door van aardbeien uit eigen tuin.

19,9954,99

Ook voor de liefhebbers van biologische aardbeiplanten hebben we een smulpakket samengesteld. In het smulpakket combi BIO vindt u 4 heerlijke aardbeien soorten die volledig biologisch gecertificeerd zijn. De rassen verschillen in rijptijd, waardoor de plukperiode tot in september loopt. U kunt dus het hele seizoen door genieten van heerlijke biologische aardbeien uit eigen tuin!

19,9954,99

Met dit smulpakket ontdekt u in 1 keer 4 verschillende doordragende aardbeirassen. Doordragende aardbeien geven de hele zomer door aardbeien en zijn naast de teelt in de moestuin ook geschikt om in bakken op het balkon of terras te kweken. Laat u verrassen door de specifieke eigenschappen van alle planten en laat u verleiden door de smaak van verse aardbeien!

19,9954,99

De populaire aardbeiensoorten in dit pakket verschillen in rijptijd waardoor u van begin juni tot half juli kunt genieten van de lekkerste aardbeien uit eigen tuin. De rassen in dit pakket zijn Daroyal, Korona, Sonata en Malwina.